IDS uutuuksia Cerecissä

Maailman suurimmat hammasalan messut ovat käynnissä Colognessa. Messut kestävät 10.3-14.3. Messuilla esitellään paljon uutuuksia ja Sirona näyttää kunnostautuvan tänä vuonna oikeen kunnolla.

Invisalign oikominen

Cereciin tulee mahdollisuus ottaa jäljennöksiä Invisalign kalvo-oikomista varten jolla pystytään tehdä hampaiden oikomisia ilman näkyviä rautoja. Lehdistötiedoite asiasta.

Invisalign_Clear_Aligner_System

Täysin ohjattu implantointi

Toinen suuri harppaus on tulossa implanttipuolella. Tällä hetkellä suurin osa implanteista asennetaan pitkälti käsivaralta. Tämä johtaa usein implantin epäsuotuisaan asentoon jolloin päälirakennetta on hankala tai mahdoton tehdä hyväksi. Tämä voi johtaa ruuan kertymiseen hammasväleihin, epäesteettiseen lopputulokseen tai rakenteen myöhempään hajoamiseen.

Cerecillä on nyt mahdollista yhdistää 3d röntgenkuvan tieto ja kolmiulotteinen implanttisuunnittelu ja jyrsiä ohjuri jolla implantti saadaan tarkalleen haluttuun kohtaan. Tämä myös varmistaa ettei implanttia asenneta liian lähelle hermoa tai muita herkkiä rakenteita. Nyt julkaistu Cerec guide 2.0 on huima parannus aikaisempaan versioon. Uudessa versiossa ei tarvita kipsimalleja eikä röntgenkuvan oton yhteydessä ei tarvitse olla ohjuria paikoillaan. Koko ohjuri jyrsitään valmiista aihiosta. Lisätietoa asiasta

pi_chirurgische_planung_311Implantatplanung

Design_der_Bohrschablone  pi_bohrschablone_311

Osaproteesien jäljennös ja digitaalinen suunnittelu

Infident mahdollistaa osaproteesien jäljennökset ja suunnittelun täysin digitaalisena. Enää ei tarvitse ottaa hankalia perinteisiä jäljennöksiä vaan digitaalinen jäljennös ajaa saman asian. Teknikko voi tilta Infidentistä rankaa varten poltettavan vahauksen malleilla tai suoraan metallisen rangan ja muovimallit

IDS2015individual-pf-280x158