Muutoksia

Viimeinen puoli vuotta on ollut aikamoista myllerrystä ja päätimme yhteistyön Mehiläisen kanssa ja olemme olleet mukana rakentamassa täysin uutta yksityistä digitaalista hammaslääkärivastaanottoa Hämeenlinnan keskustaan. Tällä tavoin pääsemme poistamaan kaikki potilaalle ylimääräiset maksut kuten toimisto-, laboratorio- ja materiaalimaksut joista isot ketjut ovat kuuluisia.

Vastaanottona haluamme olla suunnattu laadukkaaseen perushammashoitoon uusimpia digitaalitekniikoita apuna käyttäen. Vastaanotolle tulee markkinoiden laadukkain kartiokeilakuvauslaite, 3d-printterit, keraaminen Cerec-laitteisto, mikrokirurgiset laitteistot, anestesiapalvelut ja mm. Suomen ainoa 3d-mikroskooppi. Vastaanotto on suunniteltu samalla digitaalihammaslääketieteen koulutustilaksi. Vastaanotoltamme löytyy myös suuhygienistipalvelut.
Nettisivut ja ajanvaraus ovat nyt auki osoitteessa www.hammashuippu.fi

HH_Logo_Teksti1_Sini_Pyöreä_A